CONTACT

De tuin van de smid
Park Cronesteyn
Polderpad 8
2322 LB Leiden
071 7501796

 

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur, Keuken gesloten om 16.00 uur.

In de zomermaanden (van 1 juni tot 1 oktober) op zaterdag en zondag tot 18.00 uur

De Tuin van de Smid is op feestdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

1e kerstdag gesloten, 2e kerstdag open 10-17, 31 december open 10-17, 1 januari open van 11-17

Route

Het theehuis ligt midden in een polderpark. Parkeren mag niet in het park zelf maar rondom het park is zijn er genoeg mogelijkheden. voor meer informatie, klik op het kopje ROUTE

In geval van nood kunt u de auto bij ons op het terrein parkeren (achter de hooiberg). Dit alleen ter uitzondering, het gaat echt om mensen die zeer slecht ter been zijn. Het park is niet voor auto’s en dat houden wij het liefst ook zo. Graag overleg van te voren.
Ook voor laden en lossen kunt u het terrein op rijden. De auto dient daarna op een van de parkeerplaatsen rond het park te worden geparkeerd.

De verlichting in het park is (met oog op de natuur) schaars. Mocht u ons, bijvoorbeeld voor een feest, ‘s avonds bezoeken (in de winter al na 17.00 uur) dan is het aan te raden een zaklamp mee te nemen. Het is echter niet noodzakelijk, want wij zijn ook in het donker te vinden.

Honden

Honden zijn welkom maar, in verband met de loslopende dieren, zowel binnen als buiten aan de lijn.

Email

Wilt u een feest, vergadering of ander evenement bij ons organiseren, of heeft u andere vragen, stel ze via onderstaand contactformulier. Mocht u binnen drie werkdagen geen reactie hebben ontvangen, controleer dan even uw spambox. Mocht u daar ook geen mail van ons vinden, bel ons dan even om het na te vragen. Bedankt!