verhuur algemeen

  • bbq buffet buiten
  • tuinzaal-6lichter
  • biologisch-7
  • hooiberg met dieren
  • feestjes-23
  • biologisch-2

Zoekt u een locatie voor een bijeenkomst, midden in de natuur en toch vlak bij het centrum van Leiden? 'De tuin van de smid' beschikt over drie te verhuren ruimtes. Het theehuis zelf, de Groene zaal en de hooiberg. De ruimtes zijn geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten. Zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en cursussen. Feesten zoals verjaardagen, bruiloften, recepties, familiedagen, kinderfeestjes en dansfeesten. Ook is er de mogelijkheid tot het afscheid nemen van een dierbare.

Rond het park zijn voldoende gratis parkeerplekken en De tuin heeft ook contacten met verschillende rederijen die uw gasten aan het begin van het Polderpad kunnen afzetten en na het feest weer ophalen.

Groene zaal: De zaal bij binnenkomst links, kan dienst doen als vergader-, cursus- of feestruimte. Met deze sfeervolle zaal beschikt u ook over uw eigen stuk terras. De Groene zaal is de hele week te huur, van de ochtend tot na middernacht. Voor zakelijke verhuur hanteren wij andere tarieven dan voor feesten en partijen. 

Het theehuis: De ruimte bij binnenkomst rechts is alleen na openingstijden te huur, dus vanaf 17 (of in zomerse weekenden 18 uur) tot na middernacht. U kunt dan ook het terras en het omliggende terrein gebruiken. In het theehuis kunnen wij aan de lange tafels een diner serveren voor ongeveer 65 personen. Kiest u voor een ‘walking diner’, dan is er plek voor ongeveer 90 gasten. Bij een staande receptie of als er gedanst gaat worden halen we de tafels weg. Dan kunt u terecht met circa 120 gasten.

De hooiberg: De hooiberg is een vrijstaand gebouw waarvan een gedeelte kan worden gehuurd. Deze ruimte ademt een landelijke sfeer en leent zich goed voor een klein gezelschap. In de zomer is het lekker koel, in de winter staat er een kacheltje.

De kinderfeestjes vinden hier plaats. Ook wordt de ruimte gebruikt voor trainingen, soms in combinatie met de Groene zaal.

Op maat: Of het nu om een feest, een afscheid, een teamuitje of een vergadering gaat, wij denken graag met u mee! Neem contact op om uw wensen met ons te bespreken. Binnen een week ontvangt u een offerte op maat of maken we een afspraak om er op locatie samen voor te gaan zitten. Een indicatie van de zaalhuur voor feesten en partijen vindt u hier: prijslijst zaalhuur feest.

Wij hanteren Uniforme Voorwaarden Horeca voor alle reserveringen.