zakelijke verhuur

  • tuinzaal-5
  • tuinzaal-11
  • tuinzaal-4lichter
  • tuinzaal-6lichter
  • tuinzaal

De Groene zaal is een geliefde ruimte voor vergaderingen, cursussen en trainingen. Het lijkt in niets op een standaard kantoorruimte door de combinatie van een huiselijke inrichting met een prachtig uitzicht door de vele ramen. Dit helpt om vaste denkpatronen los te laten en bevordert de creativiteit.

Wifi en materialen voor het geven van presentaties zijn aanwezig (beamer, flipover, geluidsboxen). Aan de massief houten tafel van 6 meter lengte kun je met 4 maar ook met 22 personen vergaderen. De zaal is flexibel in te delen met losse tafels voor subgroepjes of een grote kring. Wanneer de stoelen in rijen staan kun je er met 80 personen terecht.

Achter de zaal ligt een terras waar bij mooi weer geluncht kan worden of na afloop geborreld. De catering is biologisch en grotendeels vegetarisch. Naast broodjes kunnen we zorgen voor soep, salade of een warme snack voor de liefhebbers.

Aan de rand van het park zijn verschillende mogelijkheden om gratis te parkeren en vanaf station Leiden Lammeschans loop je in 10 minuten naar ons toe.

Kijk voor een indicatie van de prijzen op prijslijst zaalhuur vergader 2017 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De foto’s in deze blog over vergaderen in de Groene zaal geven een mooie indruk van de ruimte en de omgeving.