In deze Algemene Voorwaarden leggen wij graag uit welke afspraken gelden als jij als Klant een Bestelling plaatst via de webshop detuinvandesmid.nl. Met het plaatsen van een Bestelling stem je dus expliciet in met deze schriftelijke afspraken. Deze Algemene Voorwaarden gelden alleen voor onze Services.

Definities:

“Aanbod”: het productaanbod dat door de Klant kan worden besteld.

“Bestelling”: een bestelling van de Klant.

“Bezorgdag”: iedere dag waarop de Gerechten bezorgd kunnen worden.

“Bezorgingsgebied”: het gebied waarin de Bestellingen bezorgd kunnen worden.

“Klant”: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die een Bestelling plaats via detuinvandesmid.nl.

“Overeenkomst”: de overeenkomst die tot stand komt tussen de Klant en De tuin van de smid ten aanzien van de Services.

1. Wie zijn wij?

Onze contactgegevens zijn:

De tuin van de smid
Polderpad 8
2322 LB Leiden
KVK: 56626762
BTW-nr: NL8522.23.419.B.01
E-mail: info@detuinvandesmid.nl
(bereikbaar tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag)

2. Wat doen wij?

Via detuinvandesmid.nl kun je heerlijk versbereide hoogwaardige maaltijden en dranken bestellen die wij vervolgens met aandacht en zorg bij jou zullen bezorgen of die je zelf bij ons komt afhalen.

3. Aanbod

Op onze website detuinvandesmid.nl vind je het Aanbod met de bijbehorende prijzen.

Als je allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen, raden wij aan om contact op te nemen met De tuin van de smid voordat je de Bestelling plaatst.

4. Overeenkomst

Pas na bevestiging door De tuin van de smid van jouw Bestelling komt een Overeenkomst tot stand. Wij zullen je per e-mail een bevestiging van de Bestelling sturen.

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van de kosten van de Bestelling en de bijbehorende bezorgkosten; ook wanneer je de Bestelling voor iemand anders hebt gedaan.

Het gehele Aanbod is onder voorbehoud van beschikbaarheid.  

De Bestelling kan alleen worden uitgevoerd als jij correcte en volledige contact- en adresgegevens verstrekt bij het plaatsen van de Bestelling.

Je dient als Klant aanwezig te zijn op het aangegeven bezorgadres om de Bestelling in ontvangst te kunnen nemen.

4. Prijzen, betaling en aanbiedingen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling geschiedt rechtstreeks aan De tuin van de smid.

5. Annulering

Door een klant:

Wegens de bederfelijkheid van het Aanbod geldt dat Bestellingen uiterlijk op de dag voor de Bezorgdag door een Klant kunnen worden geannuleerd. Als er tijdig is geannuleerd, zal het bedrag op de eerstvolgende maandag aan de Klant worden terug gestort.

De tuin van de smid heeft het recht de Bestelling te annuleren: i) als het Aanbod niet meer beschikbaar is, ii) een Klant een incorrect of onbereikbaar telefoonnummer of andere contactgegevens heeft opgegeven of iii) in geval van overmacht.

6. Gegevensbescherming

Wij verwerken je persoonsgegevens overeenkomstig ons Privacystatement.

7. Klachtafwikkeling

Wanneer je klachten hebt, verzoeken we je om binnen één week contact met ons op te nemen (via e-mail of telefonisch). Wij zullen je klacht zo spoedig mogelijk behandelen en wij doen ons best je klacht binnen twee weken na ontvangst te behandelen.

8. Overige bepalingen

Wij kunnen deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. Deze wijzigingen kunnen van invloed zijn op je rechten. Check dus altijd onze Algemene Voorwaarden als je opnieuw gaat bestellen.

Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden zullen niet van invloed zijn op Bestellingen als wij daarover al een bevestiging hebben gestuurd.

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door Nederlands recht en je kunt bij een geschil met ons een proces beginnen bij de rechtbank van je woonplaats.