Blog

Feestjes op De tuin

Welke feesten je bij De tuin van de smid kan vieren? Allemaal!

1. Je wordt veertig en dat is een mijlpaal! Daarbij vind je jezelf nu eindelijk volwassen en dat mag gevierd. Je wilt dat graag doen op een gepaste plek, waar het eten biologisch is en waar men oog heeft voor de natuur, net als jij.

2. Je naar Canada geëmigreerde oom komt een week naar Nederland. Hij heeft aan jou gevraagd of je een locatie weet waar hij de hele familie kan ontmoeten, ook al heeft hij geen huis hier. Liefst met een buffet, want koken heeft hij sowieso al jaren niet gedaan en een eettafel die zó lang is, dat iedereen er aan kan zitten.

3. Jullie gaan trouwen en houden ervan iedereen op de bruiloft uit te kunnen nodigen, van de oudtantes tot neefjes en nichtjes! Dan is het handig als er niet alleen een fijne bank is om op te zitten, maar ook geitjes en schapen en een zandbak om in te spelen. Dat er lekker gebarbecued kan worden, buiten, en dat de kinderen zelf hun ijsje mogen pakken uit de ijskist.

4. Vijf jaar hebben jullie lief en leed gedeeld tijdens de studie, en nu zijn jullie allemaal geslaagd! Geen van jullie heeft een huis met een tuin waar iedereen buiten kan dansen – laat staan een woonkamer waar iedereen in past als het gaat regenen.

feest800-21

5. In films vieren ze altijd feestjes rond het vuur, met gitaren en flesjes bier. Dat plaatje zit al jaren in je hoofd. De vuurkorven van De tuin van de smid voldoen ook!

Ik maakte bij één feest foto’s, maar ze waren er alle vijf. Er zijn altijd wel redenen te vinden voor een feestje! (Goed idee? Vraag een offerte aan via  info@detuinvandesmid.nl.)

20140925 muriel-2

Groeten van Muriel

SLIDESHOW (klik op de foto om naar de volgende te gaan):