Blog

Vergaderenverwennerij

 

We wilden vergaderen en deden dat bij De tuin van de smid. Kijk, vergaderen kunnen we op zoveel plekken. En natuurlijk hebben ze op De tuin van de smid ook gewoon een beamer, een flipover en wifi. Grote kannen koffie en thee en vers water, net als in de vergaderzalen die we al kenden. Maar er is ook veel wat niet te vergelijken is. Systeemplafonds en volautomatische airconditioning, die vind je er niet. Evenmin is het uitzicht een wagenpark, zodat je voor de deur kunt parkeren.

De Groene zaal van De tuin van de smid, zoals de vergaderzaal – of de feestzaal, maar daarover een andere keer – wordt genoemd, is er een die de zintuigen op scherp zet. De schapen lopen bijna bij je naar binnen. De tafel is er een van meer dan zes meter massief hout. Je vindt er niet een boeket, maar minstens zes vazen met veldboeketten. Het is er rustig en je hebt de beschikking over een eigen terras. Je luncht er met biologische broodjes en drinkt biologische koffie – want alles is biologisch.  Als het even gedaan is met de inspiratie, kun je bij de paarden en ezels langslopen of een wandeling maken door de natuur die meteen naast de deur ligt. En als je team een zetje nodig heeft bij het plannen smeden, vraag dan de smid zelf om een smeedworkshop!

Of drink een heerlijke wijn in het theehuis.

Informatie over tijden en prijzen kreeg ik van Anna van De tuin van de smid. Aan haar gaf ik ook de bijzonderheden door, want we hadden iemand met lactoseintolerantie bij ons. Zij vertelde me dat we ook hadden konden dineren na de vergadering. Volgende keer doen we dat misschien wel. Van die lekkere borrel hadden we best honger gekregen 🙂

20140925 muriel-2

Groeten van Muriel

SLIDESHOW (klik op de foto om naar de volgende te gaan):