Update 16 oktober 2020

Koffie-to-go en afhaalmaaltijden

De tuin van de smid is vanwege de Covid-maatregelen per 16 oktober 2020 tijdelijk gesloten. Voor onze horeca-gasten hebben wij vanaf 16 oktober 2020 De tuin-to-go geopend. Van 9.30-17 kun je terecht voor een heerlijke koffie, patatjes en nog veel meer. Ook hebben we heerlijke afhaalmaaltijden zodat je kunt genieten van het lekkers van De tuin.

NB: als vergaderlocatie is De tuin van de smid wél geopend. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

De tuin in Corona-tijd

Bij De tuin van de smid hebben we de luxe van veel ruimte én veel frisse lucht. Daarom is het een heerlijke plek om te zijn tijdens de pandemie. We houden ons steeds aan de laatste richtlijnen van de overheid en de adviezen van de Koninklijke Horeca en vragen dat ook van onze gasten.

Dit betekent onder meer:

  • alle gasten hebben een zitplaats
  • voor de lunch reserveren we 2 uur; voor alleen een drankje 1,5 uur
  • beperk rondlopen & zorg ook dat kinderen aan tafel blijven
  • laat de bamboestokken en tafels & stoelen staan (ze garanderen voldoende afstand tot de andere gasten)
  • betaal met pin of creditcard
  • wanneer je om wat voor reden dan ook niet kunt komen, horen wij dat graag!

Inmiddels is wel duidelijk dat goed ventileren een belangrijke maatregel is om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom zetten we als het even kan alles open in deze tijd. Mocht je het koud hebben, dan zijn er dekens beschikbaar.

NB: Ook in corona-tijd zijn De groene zaal en De kas beschikbaar voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. We zorgen voor een corona-proof opstelling waarbij iedereen genoeg ruimte om zich heen heeft. Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.