Expositie Driekske Bakker

Van 11 oktober 2021 tot 2 januari 2022 is in De tuin van de smid de tentoonstelling Er komt geen kwast aan te pas van Driekske Bakker te zien.

Kunst Driekske Bakker

Driekske Bakker schildert al jaren en heeft zich in verschillende technieken verdiept en eigen gemaakt. Enkele jaren geleden werd zij gegrepen door de techniek “Fluid Painting”.
Een echte uitdaging want hierbij speelt toeval een grote rol. In plaats van te werken met klassiek gereedschap, worden er nu kleuren in vloeibare toestand op het doek gebracht. Met verschillende attributen wordt er naar een indrukwekkend maar vooral onvoorspelbaar resultaat gewerkt. Het vereist veel oefening en verf. De ineengestrengelde kleuren zorgen voor fascinerende motieven en effecten.

Driekske houdt van kleuren en met deze techniek kan zij zich daarin helemaal verliezen.

Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder. Voor meer info over (kopen van) het werk, neem contact op met Monique: moniqueholswilder@hotmail.com
Op de dagen dat De groene zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken, bel dan even met De tuin.

De tuin van de smid
Polderpad 8
2322 LB Leiden
071 – 7501796
www.detuinvandesmid.nl