NIEUWS

expositie

Van 2 januari tot 4 maart 2019 is in De tuin van de smid de tentoonstelling One of a kind van Miriam Ooms te zien.

One of a kind, ludieke kunst, door Miriam Ooms.

Pionnetjes, monopoliehuisjes, autootjes en nog veel meer speelgoed, zijn de materialen die Miriam Ooms gebruikt voor haar werk dat te zien is op de tentoonstelling One of a Kind.

Met recycled speelgoed schept zij nieuw kleurrijk werk, dat gaat over herinneringen, emotie en humor van alledaagse dingen.

Het kind in je komt weer boven. Tegelijkertijd houden de werken je ook op een luchtige manier een spiegel voor.

Miriam Ooms is hedendaags kunstenaar, zij woont en werkt in Leiden. Haar omgeving is haar inspiratie bron. Dit gebeurt zowel door beelden, vormen als materialen. Door de speelse en intuïtieve benadering van de door haar gekozen onderwerpen, ontstaan er spontane en kleurrijke werken, die zowel 2 als 3 dimensionaal zijn. Voor de uitvoering gebruikt zij verschillende technieken, afhankelijk van waar het werk om vraagt. Schilderen, naaien, smelten, zeefdrukken, verharden, gieten, fotografie.

De expressie dicteert bij Miriam de techniek.

Meer en ook heel ander werk en projecten van Miriam, vind je op www.miriamooms.nl

 

Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder van WOW, Duurzaam Design. Voor meer info over (kopen van) het werk, neem contact op met Monique.

Monique Holswilder
info@wowduurzaamdesign.nl

De expositie is van 2 januari tot 4 maart 2019 te bezoeken.

Op de dagen dat de zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken.

De tuin van de smid
Polderpad 8
2322 LB Leiden
071 – 7501796

www.detuinvandesmid.nl