NIEUWS

expositie

Van 30 juli tot 30 september 2019 is in De tuin van de smid de tentoonstelling van Amber Schulze te zien.

Amber Schulze’s tekeningen met dieren, landschappen en voorwerpen zijn vaak fel gekleurd en expressief. Op haar eigen wijze laat ze ons haar kleurrijke wereld zien vol met emotionele mens-dieren.

“Op jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd geraakt in emoties. Ik zag dat mens en dieren het vaak inhouden, bang om zwak te zijn. Dat ligt vast aan de uitdrukking ‘kwetsbaar’, alsof we met een open wond het leven instappen en bij iedere stap uit het veld worden geslagen. Emoties mogen stromen net als het leven zelf, golvend. We hoeven alleen niet aan de emotie vast te houden, we accepteren het en gaan weer door, net als het leven. Zelf noem ik een emotie een E-motie; een Energie in beweging. In een maatschappij waar emoties en kwetsbaarheid taboe zijn kun je niet ontwikkelen. Leven zonder ontwikkeling bestaat niet.

Deze tekeningen zijn ontstaan in een periode toen ik de grond onder mijn voeten vandaan voelde zakken en ik een grote ontwikkeling doormaakte. Ze zijn allemaal getekend op mijn Iphone. Een palet aan emoties in uitgesproken kleuren en vormen.”

www.worldofwonder.love
www.essentiewerk.nl

De opening vindt plaats op vrijdag 2 augustus om 15.00 uur.

Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder. Interesse in een van de foto’s? neem dan contact op met Monique: moniqueholswilder@hotmail.com of bel 0614238055

Op de dagen dat de zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken, bel dan even met De tuin.

De tuin van de smid
Polderpad 8
2322 LB Leiden
071 – 7501796
www.detuinvandesmid.nl