NIEUWS

expositie

Van 1 maart tot 3 mei 2020 is in De tuin van de smid de tentoonstelling van Claudia Claas te zien.

Claudia Claas heeft gestudeerd aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Sindsdien is ze grafisch ontwerper en heeft haar eigen ontwerp bureau in Den Haag (www.valetti.nl). Zelf woont Claudia in Leiden, waar ze ook geboren en opgegroeid is. Sinds 2017 heeft ze haar oude liefde voor het tekenen en schilderen weer opgepakt. Onder de naam studio Valetti werkt Claudia aan haar illustraties en schilderijen. Haar werk is voornamelijk botanisch. Geïnspireerd door de natuur werkt ze voor haar schilderijen op doek met acryl verf in voornamelijk groene en blauwe tinten. De tekeningen zijn gemaakt met pen en aquarel verf. De zwarte inkt lijnen zorgen voor een krachtig lijnenspel die een mooi contrast vormen met de lichte vloeibaarheid van de aquarel verf.

De tentoongestelde kunst kan in veel gevallen ook worden gekocht. Contactgegevens staan op de kaartjes die onder de werken hangen.

Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder. Bij vragen: moniqueholswilder@hotmail.com of bel 0614238055.

Op de dagen dat de zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken, bel dan even met De tuin.

De tuin van de smid

Polderpad 8

2322 LB Leiden

071 – 7501796

www.detuinvandesmid.nl