Van 27 februari tot 1 mei is in De tuin van de smid de tentoonstelling The Future is Now van Eelkje Colmjon te zien.

Eelkje Colmjon is een reislustig, freelance fotograaf uit Leiden. In haar fotografie vind je sociale, maatschappelijke thema’s, waarin de mens centraal staat. Dit geldt ook voor haar werk in opdracht; ze gaat vaak op pad voor bedrijven, stichtingen en NGO’s en maakt voor verschillende tijdschriften portretten bij interviews. Dat is wat ze het liefste doet: mensen leren kennen, op een zo mooi mogelijke manier portretteren en zo helpen hun verhaal te vertellen.

The Future is Now

Als Stadsfotograaf van Leiden toonde Eelkje de wereld van straks door de ogen van dromers en idealisten. Een jaar lang maakte ze beeldverhalen over mensen die een doel voor ogen hebben, ideeën hebben over wat er komen gaat, of hoe het beter kan. Zo wilde Oweis piloot worden en Cato prinses, surfte de Plastic Soup Surfer op een zee van plastic en zwom Anika door de Breestraat. De foto’s verschenen wekelijks in het Leidsch Dagblad.

Deze expositie komt voort uit een samenwerking met Monique Holswilder. Voor meer info over (kopen van) het werk, neem contact op: moniqueholswilder@hotmail.com

Op de dagen dat De groene zaal gereserveerd is voor vergaderingen of feesten, is de expositie helaas niet te bezichtigen. Wil je er zeker van zijn dat je de expositie kunt komen bekijken, bel dan even met De tuin.
 

De tuin van de smid
Polderpad 8
2322 LB Leiden
071 – 7501796
www.detuinvandesmid.nl

Wil je in het vervolg onze nieuwsbrieven ontvangen? Meld je dan hier aan: