kinderfeestjes

  • dsc_7413
  • hooiberg

De hooiberg is verbouwd, vanaf 15 juli kunnen er weer kinderfeestjes op De tuin gevierd worden!

De tuin van de smid is de ideale plaats voor een kinderfeestje, want er is gelegenheid van alles te doen. Voetballen op het veld, spelen op de natuurspeeltuin of een zelf verzonnen knutselactivieit. Tijdens de feestjes is de verhuurbare ruimte van de hooiberg jullie uitvalsbasis; deze is speciaal gereserveerd voor jullie. De consumpties staan daar klaar en jullie kunnen daar blijven voor binnen-activeiten of er op uit trekken en je spullen daar laten liggen. Ook kun je spullen van ons gebruiken voor een activiteit:

Speurtocht: er is een vrolijk vormgegeven speurtocht te koop die je in ongeveer 45 minuten over ons hele terrein en langs alle dieren leidt.

Wilgenhutten bouwen: op het voorveld hebben we een grote verzameling wilgentakken liggen om hutten mee te maken. Je kunt er zo me aan de slag, maar er is ook een handleiding en touw te huur om een mooie, losstaande wilgentakken-hut te bouwen.

Slootsafari: ook hebben we alle benodigdheden te huur voor een stoere slootsafari: rugzakjes met zoekplaten, bakjes, theezeefje en een loep en natuurlijk voor iedereen een groot schepnet. En een handleiding voor de ouders.

N.B. In principe zijn de handleidingen duidelijk genoeg zodat de ouders leiding kunnen geven bij het huttenbouwen en de slootsafari. Mocht er toch een begeleider/gids gewenst worden, dan kunnen wij na aanvraag nagaan of een van onze vrijwilligers beschikbaar is op de gewenste datum.

De consumpties: de kinderen krijgen een muffin, 2 glazen limonade en een zakje chips (€ 9 per kind). In de winter kan op verzoek de limo vervangen worden door een glas warme chocolademelk.

Zie voor een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen:overzicht kinderfeestjes