bruiloft

  • feestjes-13
  • kasfeest
  • feest in gz
  • bandje in theehuis
  • bbq buffet buiten
  • feestjes-5
  • feestjes-12
  • groot boeket
  • feestjes-2

Polderbruiloft

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Vlakbij de stad maar toch ook heel 'buiten'? Kom dan eens kijken bij De tuin van de smid, officiële trouwlocatie van de gemeente Leiden. Een groene oase op fietsafstand van het centrum van Leiden, midden in polderpark Cronesteijn.

Zowel binnen als buiten zijn de mogelijkheden eindeloos om de plechtigheid en het feest een eigen invulling te geven. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ceremonie onder de bomen, met hooibalen als zitplaats, onder belangstelling van de parelhoenders en een kudde schapen? Of lekker dansen met een dj of band en buiten onder de sterrenhemel bijkomen met een drankje in de strandstoelen?

Binnen zijn overdag De groene zaal en De kas voor u beschikbaar en deze kunnen geheel naar eigen wens worden aangekleed. Vanaf 17 uur zijn ook het theehuis en het grote terras helemaal voor u en uw gasten. Als het donker wordt steken we een vuurtje aan en de lichtslingers zorgen voor een feestelijk verlicht terras. Tot na middernacht kun je feesten en dansen en genieten van de polderoase.

De catering bij De tuin van de smid is van hoge kwaliteit, biologisch en grotendeels vegetarisch. We kunnen een diner verzorgen voor uw hele gezelschap. Houdt u van een festivalsfeer, dan nodigen we de mooie pipowagen van Karels Biofriet uit op het terrein.

Wanneer u overweegt om het feest bij De tuin van de smid te organiseren denken we graag over alles met u mee: de opstelling van de zaal, diner en hapjes, (welkomst)drankjes, aankleding, muziek, (veld)bloemen. Als u specifieke wensen heeft is daar altijd ruimte voor. Van tevoren kunt u alvast spullen bij ons opslaan en ook voor het versieren kunt u eerder terecht.

Op het terrein zelf is geen ruimte voor auto's (hoewel we natuurlijk een uitzondering maken voor mensen die slecht ter been zijn en voor laden en lossen). Aan de randen van het park is volop parkeergelegenheid en als u dat wilt kunnen we helpen met het regelen van een pendelservice. Ook hebben wij contact met verschillende rederijen die uw gasten per boot kan afzetten en na afloop van het feest weer ophalen.

Meer weten? Stuur een mail via het contactformulier of maak telefonisch een afspraak om samen uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.