Bij De tuin de smid kom je van alles tegen. De schapen en het pluimvee lopen altijd vrij rond* en de pony’s en ezels mogen uit hun weide als het rustig is. Mens, dier en groen leeft gemoedelijk naast en met elkaar. In onze blog vind je verhalen over deze bijzondere mini-samenleving.

Het eigen terrein is bijna drie hectare groot en ligt omsloten door het Polderpark. Overal waar je kijkt is groen. De loslopende dieren, De hooiberg, pipowagens, bloementuin en gereedschapsloods, al deze elementen bij elkaar zorgen voor een landelijke en knusse sfeer.

Groene agenda

Deze groene omgeving geeft volop mogelijkheden voor activiteiten voor jong en oud, individueel of met een groep. In onze agenda kun je bijvoorbeeld de activiteiten van het IVN vinden. Ook worden wij benaderd door professionals die graag op ons terrein een cursus willen organiseren, of wij nodigen hen zelf uit. Zo bieden we regelmatig ruimte voor yogalessen en hoepelworkshops. We staan altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën!

* De schapen en het pluimvee zijn vluchtdieren, die altijd van je weg zullen lopen als je op ze af komt. We vragen daarom van een afstandje naar ze te kijken, zodat ze niet opgejaagd worden.