Alles is te vieren bij De tuin van de smid

De kas

Fijne, lichte ruimte met direct toegang tot het grasterras met picknickbanken. Een heel bijzondere plek voor een zakelijke bijeenkomst, knallend huwelijksfeest of ingetogen samenkomst. De kas beschikt over een eigen bar. Voor de ruimte zijn verschillende opstellingen denkbaar en in combinatie met De tuinzaal verdubbel je de capaciteit.

Geschikt voor: minimaal 5 tot 100 personen. Gekoppeld aan De tuinzaal ontstaat er ruimte voor 160 mensen.

De tuinzaal

De tuinzaal is een open en intieme ruimte met een waanzinnig uitzicht op de polder. Direct toegang tot een buitenplaats met fijn ochtend zonlicht. Een heel bijzondere plek voor een zakelijke bijeenkomst, knallend feest of ingetogen samenkomst. In De tuinzaal zijn verschillende opstellingen denkbaar en in combinatie met De kas de perfecte plek voor een samengesteld programma.

De ruimte is 80m2 en geschikt voor minimaal 5 tot 80 personen, afhankelijk van de opstelling. Gekoppeld aan De kas ontstaat er plek voor ruim 160 mensen.

De hooiberg

Op deze iconische plek in de polder, ingeklemd tussen de stallen, ontstaan de mooiste ideeën. Een heel bijzondere plek voor een zakelijke bijeenkomst, inspirerende workshop of ingetogen samenkomst. In De hooiberg zijn verschillende opstellingen denkbaar en in combinatie met De kas en / of De tuinzaal de perfecte plek voor een samengesteld programma.

Geschikt voor: minimaal 2 personen (max 40)

De schapenweide

Ooit gedacht een officieel huwelijk te kunnen sluiten tussen de schapen? De schapenweide is de perfecte buitenlocatie voor het houden van een ceremonie of bruisend polderdiner onder de blote hemel.

Geschikt voor: groepen tot maximaal 120 personen