Menukaart | Arrangementen

De tuin van de smid ligt midden in Polderpark Cronesteyn in Leiden en is het hele jaar door geopend. Voor de openingstijden klik hier.

In onze polderoase serveren we een kop koffie of thee met wat lekkers, een uitgebreide lunch, een feestelijke high tea of heerlijk diner. Op het krijtbord vind je de verse salades en shakes van het seizoen. Al het eten wordt met aandacht bereid en gepresenteerd. Als het even kan gebruiken we hierbij bloemen uit eigen tuin.

De tuin van de smid draagt graag bij aan een gezond milieu. Daarom werken we met biologische producten en is onze kaart vegetarisch. Ook met diverse dieetwensen kunt u bij ons goed terecht. In 2018 kregen wij het Gouden EKO-keurmerk, hier zijn we heel trots op!

Uitgebreide informatie over allergenen is aanwezig achter de bar. Vraag er gerust naar! En wil je wat meer weten over onze leveranciers en producten, klik dan hier.

Arrangementen

Als je bij ons een zaal huurt nemen we persoonlijk met je door welke wensen je hebt voor de catering: extra zoet bij de koffie en thee, een lunch, high-tea of diner.

De maaltijd serveren we graag in de vorm van een buffet. In de zomer kan dit worden aangevuld met een barbecue en limonade-bar. We zorgen er in ieder geval voor dat alles er feestelijk uitziet met veel kleur en bloemen uit de tuin. En hou je van een festivalsfeer? Dan nodigen we één of meer foodtrucks uit op het terrein. Kortom: er is van alles mogelijk!