Wie zijn wij| Vacatures | Vrijwilligers

Wie zijn wij

Inmiddels werken we met een voltallig en ijzersterk team bij De tuin van de smid. Er is een kantoorteam, een keukenploeg, we hebben shiftleiders, management en een hele club vrijwilligers. Zelf kunnen we het nog bijna niet geloven. Want zo was het zeker niet vanaf het begin.

In 2013 openden Sjaak en Barbera De tuin van de smid. Het plan was om elkaar af te wisselen met af en toe een extra helpende hand. Maar al snel was duidelijk dat dit een verkeerde inschatting was… Dus er werden extra mensen ingeschakeld, roosters gemaakt, en nieuwe plannen gesmeed. Zo groeide het theehuis de afgelopen jaren uit tot een groene polderoase met meerdere ruimtes, terrassen, een dierenweide, natuurspeeltuin en nog veel meer. Voordat hij het theehuis begon had Sjaak een smederij in Leiden. IJzersterk, dat is nu het hele team!

Mens, dier en plantvriendelijkheid, daar staan we voor bij De tuin van de smid. Daarom werken we met biologische producten en is onze kaart vegetarisch. In 2018 kregen wij het Gouden EKO-keurmerk, hier zijn we heel trots op! Naast een biologische inkoop kiezen we ook op andere gebieden zoveel mogelijk voor de meest duurzame oplossing. Onze overtuiging is dat juist de keuze voor biologisch en duurzaam een ijzersterke bijdrage levert aan sfeer, smaak en ervaring!

Vacatures

Kom jij ons ijzersterke team versterken? Check hieronder de leuke vacatures voor een kok en afwassers. Mail je sollicitatie met je motivatie naar info@detuinvandesmid.nl. Tot ziens!

Vacature zelfstandig werkend kok (24 uur)

Vrijwilligers

Bij De tuin van de smid is een vaste groep vrijwilligers actief. Zij zorgen elke dag voor de dieren en onderhouden het groen op het terrein. Hier hoort ook de natuurspeeltuin bij, waar soms herstelwerk is aan de speeltoestellen.

Ook werkt De tuin van de smid samen met Gemiva, onze buren in de Cronesteynse polder. Elke vrijdagochtend komt een groep cliënten van de dagbesteding helpen op het terrein.

Wil je ook graag als vrijwilliger iets betekenen? Wij zijn op zoek! Stuur een bericht naar info@detuinvandesmid.nl.