De tuin van de smid is de ideale plek voor een kinderfeestje, want er is van alles te doen. Spelen in de natuurspeeltuin, een speurtocht door het park of een zelf verzonnen knutselactiviteit. Tijdens de feestjes is De hooiberg jullie uitvalsbasis. Hier kunnen jullie je spullen laten staan als je er op uit trekt, of er kan een binnen-activiteit worden georganiseerd.

De kinderen krijgen een muffin, twee glazen limonade en een zakje chips. In de winter kan op verzoek de limo vervangen worden door een glas warme chocolademelk.

Hieronder een paar voorbeelden voor zelfstandige activiteiten:

  • Speurtocht: er is een vrolijk vormgegeven speurtocht van ongeveer 45 minuten over ons hele terrein en langs alle dieren.
  • Wilgenhutten bouwen: op het voorveld hebben we een grote verzameling wilgentakken liggen om hutten mee te maken. Je kunt er zo mee aan de slag, maar er is ook een handleiding en touw te huur om een mooie, losstaande wilgentakken-hut te bouwen.
  • Slootjes-safari: In lente en zomer zijn er rugzakjes te huur met alle benodigdheden voor een stoere slootjes-safari: zoekplaten, bakjes, theezeefje en een loep en natuurlijk voor iedereen een groot schepnet. En een handleiding voor de ouders.

Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen. Vragen? Stuur een mail via het contactformulier of informeer telefonisch naar de mogelijkheden.