Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Vlakbij de stad maar toch ook heel ‘buiten’? Kom dan eens kijken bij De tuin van de smid, officiële trouwlocatie van de gemeente Leiden. Een groene oase op 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Leiden, midden in polderpark Cronesteyn.

Stel je een ceremonie voor onder de bomen, met hooibalen als zitplaats, onder belangstelling van de parelhoenders en een kudde schapen. En daarna lekker dansen met een dj of band en buiten onder de sterrenhemel bijkomen met een drankje in de strandstoelen. Er is van alles mogelijk en wij denken graag met je mee om er een onvergetelijk feest van te maken!

Binnen zijn overdag De groene zaal, De kas en De hooiberg voor jullie beschikbaar en deze kunnen geheel naar eigen wens worden aangekleed. Na sluitingstijd kunnen ook Het theehuis en het grote terras bij het feest worden betrokken. Als het donker wordt zorgen de stormlampen en de lichtslingers voor een feestelijk verlicht terras. Tot na middernacht kun je feesten en dansen en genieten van de polderoase.

De catering bij De tuin van de smid is van hoge kwaliteit, biologisch en vegetarisch. We kunnen een diner verzorgen voor het hele gezelschap. Hou je van een festivalsfeer, dan kunnen we foodtrucks uitnodigen op het terrein.

Meer weten? Vraag onze speciale Trouwfolder aan via het contactformulier of maak telefonisch een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.