Arrangementen | Zalen

Zoek je een bijzondere locatie, midden in de natuur en vlak bij het centrum van Leiden? De tuin van de smid beschikt over vier te huren ruimtes. De zalen zijn geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. Ook is het mogelijk om hier afscheid te nemen van een dierbare.

Een indicatie van de zaalhuur voor feesten en partijen vind je hier.

De zalen worden alleen verhuurd inclusief catering. Je eigen catering verzorgen is op ons terrein niet mogelijk.

Arrangementen

Bij De tuin van de smid werken we met biologische producten. Alles is vegetarisch, veel is vegan.

Als je bij ons een zaal huurt nemen we persoonlijk met je door welke wensen je hebt voor de catering: extra zoet bij de koffie en thee, een lunch, high-tea of diner.

De maaltijd serveren we graag in de vorm van een buffet of barbecue. We zorgen ervoor dat alles er feestelijk uitziet met veel verse ingrediënten, kleur en (in het seizoen) bloemen uit de tuin. En hou je van een festivalsfeer? Dan nodigen we een of meer foodtrucks uit op het terrein. Kortom: er is van alles mogelijk!

Zalen

Dagelijks in gebruik als theehuis, te huur na openingstijden, inclusief groot terras en omliggend terrein.

Aan de tafels in Het theehuis kunnen ongeveer 40 a 50 mensen zitten. Voor een receptie of dansfeest halen we de tafels weg en is er ruimte voor circa 60 a 70 mensen.

Huiselijke, landelijke sfeer, eigen keuken en terras, uitzicht over de polder. Dagelijks te huur, kan worden gekoppeld aan De kas.

Aan de tafels in De groene zaal kunnen ongeveer 40 á 50 mensen zitten. Voor een receptie of dansfeest halen we de tafels weg en is er ruimte voor circa 50 a 60 mensen.

Ligt als een serre aan De groene zaal en is heerlijk licht. Bij De kas hoort een groot eigen terras. Dagelijks te huur, kan worden gekoppeld aan De groene zaal.

Aan de tafels in De kas kunnen ongeveer 40 a 50 mensen zitten. Bij een buffet is er plek voor zo’n 50 gasten. En voor een receptie is er ruimte voor circa 60 a 70 mensen.

Vrijstaand gebouw naast de dierenweide, met knusse sfeer, eigen terras en toilet.

Geschikt als zelfstandige ruimte voor een overleg, training of kinderfeestje. Maar ook heel geschikt als uitvalsbasis bij een Polderbruiloft of vergadering.

Aan de tafels in De hooiberg kunnen ongeveer 20 a 25 mensen zitten.